Bemanning med fokus på transportbranschen

Har ditt företag ett personalbehov?

Vi på Ekeby Lotstjänst erbjuder skräddarsydda bemanningslösningar inom transport och lager. Vi har lång erfarenhet av att matcha företag med rätt medarbetare för att täcka upp tillfällig och långvarig personalbrist och därmed säkerställa att er verksamheten fortgår som planerat. 

Ekeby Lotstjänst i siffror:

Utförda uppdrag
0 +
Unika kunder
0 +

Tillgänglighet- Dygnet runt hos Ekeby Lotstjänst

Behöver du professionell, pålitlig och engagerad personal för dina transporter?

Vi  arbetar dagligen med verksamheter inom transportbranschen som kräver flexibla och snabba lösningar. Därför vet vi vad som krävs för att kunna leverera bra lösningar till dig som kund.

Genom en kompetent personalstyrka, god erfarenhet inom branschen och ett brett kontaktnät kan vi lösa ditt personalbehov. Vi utför uppdrag dygnet runt.

Varför välja oss?

Rätt behörighet

Vi har personal med relevant utbildning och god erfarenhet inom branschen. Personalen fortbildas kontinuerligt.

 • B, C, CE, D, DE 
 • Truck A, B, C, D
 • YKB, ADR
 • Kranbevis
 • Säker hantering av läkemedel och livsmedel.

Säkra transporter

Vi på Ekeby Lotstjänst tar säkerhet på mycket stort allvar och vi följer månatligen upp kör- och vilotider. Vi tar inte uppdrag som bryter mot gällande lagar och regler.  

 • tillämpa eco-driving 
 • vara ADR-utbildade.
 • framföra fordonet på ett trafiksäkert sätt
 • respektera och följa lagar och förordningar.
 • vara föredöme i trafiken

Flexibelt & tidsbesparande

Vi erbjuder bemanning anpassad utifrån ditt behov. Undvik tidskrävande rekryteringsprocesser, få en flexibel personalstyrka och anpassa resurser efter behov, dag eller säsong. Du betalar för den tid du behöver vilket är kostnadseffektivt och de fasta kostnaderna hålls nere.

Vad våra kunder tycker

Schenker Åkeri AB
Behar, Transportledare Helsingborg
Läs mer
"Ekeby Lotstjänst AB löser alla våra problem när vi behöver duktiga chaufförer och samarbetet funkar mycket bra."
Sandahls Goods&Parcel
Niklas, Trafikledare Helsingborg
Läs mer
"I ur och skur löser Ekeby Lotstjänst problemen på ett effektivt sätt med yrkeskunniga chaufförer och ett trevligt bemötande."
Upman Transport
Tomas Nilsson, Uppman Transport Helsingborg
Läs mer
"Uppman Transport anlitar ofta Ekebylots till daglotstjänster och nattkörningar. Ekebylots är väldigt duktiga på att sätta "rätt man på rätt plats" och det ät viktigt för oss eftersom vi har lite speciella körningar. Vi upplever att Ekebylots har bra kvalitet på deras chaufförer plus att företaget är mycket duktiga på att få fram personal vid akuta tillfällen. Ser fram mot ett fortsatt samarbete med er."
Nybro Transport
Martin Kanth, Nybro Transport
Läs mer
"Professionellt bemötande med korta beslutsvägar. Löser sina uppdrag på ett effektivt och bra sätt. Vi har anlitat Ekeby Lotstjänst till olika uppdrag, Lots dagtid, vändning nattetid med lossning på terminaler där egna initiativ är viktiga. Det har alltid fungerat bra. Vi har ett bra samarbete nu och kommer fortsätta med det."
FjärrMilen AB
Helén Torstensson. FjärrMilen AB
Läs mer
"Vi anlitar Ekeby Lotstjänst AB. Ett samarbete som fungerar klockrent! Med ledning och chaufförer som jobbar proffsigt och säkert, alltid ser möjligheterna och är flexibla. Det är tryggt att veta att Ekeby Lotstjänst framför våra ekipage på bortaplan!"
Västbo Transport AB
Ulrika, Västbo Transport AB
Läs mer
"Snabb återkoppling, stor flexibilitet & med yrkeskunniga chaufförer gör Ekeby lotstjänst till en mycket god samarbetspartner."
Hässleholms Godstrafik
Daniel Olsson
Läs mer
"Ekebylotstjänst är ett företag som verkligen sätter service på en nivå som få. Alltid trevliga chaufförer som inte är rädda för att ta i men även ställa frågor om man ej vet. Kan absolut tänka mig att rekommendera Ekebylotstjänst för andra!"
Föregående
Nästa

Boka personal för din transport idag!

Tempererade transporter eller ej vi löser det. Vi utför huvudsakligen uppdrag i Skåne med omnejd men vi har även uppdrag i Småland och Halland och tar oss an uppdrag i övriga Sverige.  Vi har möjlighet att ta uppdrag både dagtid, kväll, natt och helg.

Kompetens

Säkerhet

Punktlighet

Vill du veta mer?

Du är välkommen att kontakta oss om det är något du undrar över.

Bemanning lastbilschaufför och lagerpersonal

Vi erbjuder personal inom transport och lager. Förutom chaufförer för budbil, lastbil och buss tillhandahåller vi lagerpersonal och truckförare. Våra truckförare har utbildning och behörighet att framföra truckar av typen A-D

Vi tillhandahåller:

 • Bygg- och anläggningsförare
 • Bärgningsbilsförare
 • Distrubitionsförare
 • Fjärrbilsförare
 • Kranbilsförare
 • Liftdumper och lastväxlare
 • Renhållningsförare
 • Sug- och spolbilsförare
 • Tank- och bulkbilsförare
 • Utlandsförare

Lediga jobb

Omfattning

Deltid, Extrajobb

Ort

Halmstad, Helsingborg, Malmö

Behörighet

CE

Sista ansökan

2024.05.31

Omfattning

Deltid, Heltid, Sommarjobb

Ort

Helsingborg

Behörighet

CE

Sista ansökan

2024.06.30

om oss
Jerry Olsson

Om Ekeby Lotstjänst

Ekeby Lotstjänst är ett företag som sysslar med bemanning och rekrytering. Vi tillhandahåller personal inom transportbranschen för både små och stora kunder.

Vi har erfaren lagerpersonal och chaufförer med behörigheter från B-,CE- till DE. Våra chaufförer har nödvändiga utbildningar och behörigheter för dina transporter. Transport av kylt/fryst, styckegods och farligt gods är några av våra specialiteter.

Vårt mål är att förnya synen på bemanningsbranschen och göra skillnad. Genom att hjälpa företag med tillfällig eller långvarig personalbrist kan företag fokusera på sin kärnverksamhet och få den att växa.

Vi är ett momsregistrerat företag och innehar F-skattsedel.

Hör av dig till oss!

Vill du ha en bättre bemanningslösning eller bli en viktig del av vårt företag?