Om Ekeby Lotstjänst

Ekeby Lotstjänst är ett ledande företag inom bemanning rekrytering med fokus på transportbranschen. Vi tillhandahåller högkvalificerad personal för både små och stora kunder inom olika sektorer.

Genom att erbjuda erfarna chaufförer med en rad olika behörigheter och specialiseringar, strävar vi efter att alltid överträffa våra kunders förväntningar.

Jerry Olsson
Angelica Spalin

Vår vision

Ekeby Lotstjänst grundades med en vision om att bli den främsta partnern för företag i behov av professionella och pålitliga transportlösningar.

Vi är stolta över att ha byggt ett starkt rykte genom att erbjuda enastående service och kundsupport. Som ett momsregistrerat företag med F-skattesedel, kan våra kunder lita på att vi uppfyller alla lagliga och skattemässiga krav.

Vi är stolta över att erbjuda en rad specialiserade tjänster som omfattar

Kyl- och frystransporter

Våra chaufförer är utbildade för att hantera temperaturkänsliga varor och säkerställa att de transporteras under optimala förhållanden.

Styckegodstransporter

Vi hanterar styckegods med precision och effektivitet, oavsett storlek eller mängd.

Farligt gods

Våra chaufförer har ADR-utbildning, vilket innebär att de är behöriga att transportera farligt gods och följer strikta säkerhetsföreskrifter.

Vår personal

Vi förstår att våra chaufförer är kärnan i vår verksamhet, och vi lägger stor vikt vid att rekrytera och behålla de bästa talangerna.

Vi genomför en grundlig rekryteringsprocess och bakgrundskontroll för att hitta rätt kandidat att matcha med aktuell tjänst.

Vi har chaufförer med behörigheter från B, CE  till DE och bred erfarenhet inom yrket. Vi har även personal med erfarenhet att köra utomlands. Vi säkerställer att personalen har nödvändiga utbildningar och behörigheter för att hantera alla typer av transporter.

Vår kundservice

På Ekeby Lotstjänst värderar vi våra kunder högt och strävar efter att erbjuda en personlig och engagerad kundservice. Vårt team är alltid tillgängligt för att svara på frågor, erbjuda rådgivning och hitta den bästa lösningen för ditt företags transportbehov.

Tack för att du överväger Ekeby Lotstjänst som din partner inom transportbemanning och rekrytering. Kontakta oss idag för att upptäcka hur vi kan hjälpa dig att optimera dina transportlösningar och skapa långvariga, framgångsrika samarbeten.

Hör av dig till oss!

Vill du ha en bättre bemanningslösning eller bli en viktig del av vårt företag?