Lediga jobb

Lediga jobb

Omfattning

Heltid

Ort

Helsingborg

Behörighet

C

Sista ansökan

2024.05.31

Omfattning

Deltid, Extrajobb

Ort

Halmstad, Helsingborg, Malmö

Behörighet

CE

Sista ansökan

2024.05.31

Omfattning

Sommarjobb

Ort

Helsingborg

Behörighet

CE

Sista ansökan

2024.05.31

Trivs du med ett flexibelt arbete?

Att vara anställd på ett bemanningsföretag är ett omväxlande och roligt arbete. Uppdragen är varierande och ingen dag är den andra lik. Detta leder till att du får en bred kompetens och erfarenhet av yrket.

Vi är bemanning vilket innebär att vi får många olika typer av uppdrag. Vårt motto är rätt man på rätt plats eftersom det effektivisera arbetet, minskar risken för fel och ökar tryggheten. När man talar om bemanning kan det finnas en uppfattning om att man blir inkastad i vad som helst när som helst. Så arbetar inte vi utan som en i teamet hos oss blir du upplärd och får åka med någon av våra vana chaufförer för att du ska få lära dig hur just den kunden eller turen fungerar. Detta gör vi för att du ska få de bästa förutsättningarna för att utföra ditt arbete och att vi ska kunna leverera tjänster av högsta kvalitet.

Vi är ett team med gemenskap som hjälper och stöttar varandra i det dagliga arbetet. Välkommen till team Ekeby Lotstjänst!

Personligt värde

Som anställd på ett bemanningsföretag har du uppdrag ute hos olika kunder. Därmed får du uppleva olika arbetssätt och lära dig olika system. Detta ger dig en bred erfarenhet och gör dig eftertraktad på arbetsmarknaden.

Förmågan till flexibilitet, samarbete och att navigera i olika arbetsmiljöer utvecklas. Du skapar en djupare förståelse för olika delar av verksamheten och påverkar ditt CV positivt och får därmed kvaliteter som värderas högt av arbetsgivare.