Behöver du hyra in personal? Boka hos oss!

Kontakta Ekeby Lotstjänst när du vill hyra personal. Med oss kan du känna dig trygg med att uppdragen blir väl utförda! Du är välkommen att kontakta oss om du har några frågor så återkopplar vi till dig inom kort.

Boka din lastbilschaufför hos Ekeby Lotstjänst

Tack för att du väljer Ekeby Lotstjänst för dina transportbehov. Vi ser fram emot att hjälpa dig med dina transporter och återkommer snart med en offert och bekräftelse på din bokning.

1. Kontaktinformation

2. Bokningsdetaljer

3. Övrig information

Hyr personal dygnet runt hos Ekeby Lotstjänst

Behöver du professionell, ordningsam och engagerad personal för dina transporter?

Hos oss på Ekeby Lotstjänst kan du hyra chaufförer för bland annat styckegods, kranbil, bulkbil, utlandstrafik, tempererade transporter och anläggningstranporter.

Vad våra kunder tycker

Schenker Åkeri AB
Behar, Transportledare Helsingborg
Läs mer
"Ekeby Lotstjänst AB löser alla våra problem när vi behöver duktiga chaufförer och samarbetet funkar mycket bra."
Sandahls Goods&Parcel
Niklas, Trafikledare Helsingborg
Läs mer
"I ur och skur löser Ekeby Lotstjänst problemen på ett effektivt sätt med yrkeskunniga chaufförer och ett trevligt bemötande."
Upman Transport
Tomas Nilsson, Uppman Transport Helsingborg
Läs mer
"Uppman Transport anlitar ofta Ekebylots till daglotstjänster och nattkörningar. Ekebylots är väldigt duktiga på att sätta "rätt man på rätt plats" och det ät viktigt för oss eftersom vi har lite speciella körningar. Vi upplever att Ekebylots har bra kvalitet på deras chaufförer plus att företaget är mycket duktiga på att få fram personal vid akuta tillfällen. Ser fram mot ett fortsatt samarbete med er."
Nybro Transport
Martin Kanth, Nybro Transport
Läs mer
"Professionellt bemötande med korta beslutsvägar. Löser sina uppdrag på ett effektivt och bra sätt. Vi har anlitat Ekeby Lotstjänst till olika uppdrag, Lots dagtid, vändning nattetid med lossning på terminaler där egna initiativ är viktiga. Det har alltid fungerat bra. Vi har ett bra samarbete nu och kommer fortsätta med det."
FjärrMilen AB
Helén Torstensson. FjärrMilen AB
Läs mer
"Vi anlitar Ekeby Lotstjänst AB. Ett samarbete som fungerar klockrent! Med ledning och chaufförer som jobbar proffsigt och säkert, alltid ser möjligheterna och är flexibla. Det är tryggt att veta att Ekeby Lotstjänst framför våra ekipage på bortaplan!"
Västbo Transport AB
Ulrika, Västbo Transport AB
Läs mer
"Snabb återkoppling, stor flexibilitet & med yrkeskunniga chaufförer gör Ekeby lotstjänst till en mycket god samarbetspartner."
Hässleholms Godstrafik
Daniel Olsson
Läs mer
"Ekebylotstjänst är ett företag som verkligen sätter service på en nivå som få. Alltid trevliga chaufförer som inte är rädda för att ta i men även ställa frågor om man ej vet. Kan absolut tänka mig att rekommendera Ekebylotstjänst för andra!"
Föregående
Nästa